Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Partners

Het internet is groot, elke dag schieten er nieuwe website als paddenstoelen uit de grond. Sommige zijn de moeite waard en anderen, totaal niet. Op deze pagina vind je websites die een toevoeging zijn voor mensen die op vakantie gaan, dromen over vakanties of gewoonweg informatie over bepaalde continenten, landen, streken of steden willen.

Toffe website gezien? Niet voor jezelf houden, laat het ons weten!

Samen zie je meer dan alleen, oftewel: heb jij een mooie vakantie website gezien, die te goed is om voor jezelf te houden? Laat het ons dan weten via het contactformulier, hartstikke bedankt alvast!

De meeste mensen die op vakantie gaan, willen maar al te graag bruin worden. De mensen achter snelbruinworden.net hebben precies in kaart gebracht hoe je het snelst bruin kunt worden. Daarnaast willen ze graag mensen bewust maken van het stijgend aantal huidkanker patiënten, wat bijna volledige is te verwijten aan onverantwoord zonnebaden. Een alternatief daarvoor is spray tanning.

Als je een vliegvakantie hebt geboekt, maak je gebruik van een vliegveld. Aangezien deze vliegvelden vaak niet in de buurt zijn en parkeren hartstikke duur kan zijn. Is het handig om te zoeken naar alternatieven.vliegenenparkeren.nl kan je daar bij helpen.

Niet helemaal zeker waar je naar toe wilt? Maar wel dat je in ieder geval niet teveel kwijt wilt zijn? Op onze website vind je de goedkoopste lastminutess, maar wil je specifiek goedkope hotels vinden? Neem dan eens een kijkje op goedkoophotel.nl voor een handig overzicht per gebied of stad, zowel in Nederland als Europa.

Voordat je gaat boeken is het goed om te weten wanneer de schoolvakanties in Nederland zijn. Buiten het schoolseizoen kunnen de goedkoopste lastminutes nog lager zijn en dat scheelt al snel al -30 tot -50 procent ten op zichte van het hoogseizoen. In de herfts-, voorjaars- en zomervakanties kent Nederland een officiele vakantiespreiding en verschilt ieder jaar van periode. De mei- en kerstvakantie is in heel Nederland op hetzelfde moment.