Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Barcelona is een prachtige stad

Barcelona een stad voor iedereen

Barcelona is een bruisende stad waar altijd wel wat te doen is. Verschillende musea en van alles te beleven voor jong en oud. Zo kun je zomers heerlijk genieten van het strand, winkelen op de grote winkelstraten zoals Passeig de Gracia en Portal de Angel of in de kleine boetiekjes waar de stad vol mee zit! Kinderen vermaken zich prima tussen de kleine authentieke straatjes van de Gotische wijk en kunnen genieten van de heerlijkste ijsjes of kom wat drinken in Bosc de les Fades, waar niet alleen de kinderen het fantastisch vinden maar waar ook de locals meeten!

Door een gids Leer je Barcelona écht kennen

Vanaf Parc Güell heb je fantastisch uitzicht en geniet je van Gaudi’s prachtige werken evenals Casa Mila en Casa Battlo welke begin 1900 gebouwd zijn, zijn prachtige bezienswaardigheden in de modernistische wijk Eixample. Wanneer je niet alleen de highlights wilt komen bekijken in Barcelona is er voor de ontdekker altijd de mogelijkheid om met een gids de stad te bezoeken. Zo kun je mee gaan op wandeltour in deze fantastische stad en krijg je veel informatie en leuke weetjes van de local!

Eet heerlijke Tapas met een glas Sangria

Wanneer je van goed en lekker eten houdt is er een ruim aanbod van restaurants. Tapas, Indisch, Spaans, Catalaans of misschien wil je zelfs wel Arabisch eten. Alles kan, maar tapas moeten toch eigenlijk wel gegeten worden. Heerlijk met een glas cava of Sangria en geniet op een van de knusse terrasjes van de dingen die om je heen gebeuren. De wijken el Born en Gracia zijn daar uitermate geschikt voor.

Helaas kan je geen reactie plaatsen