Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Dominicaanse Republiek: een vakantie die je nooit zal vergeten

Droomvakantie naar de Dominicaanse Republiek

Bent u op zoek naar een droomvakantie? Dan zijn de Dominicaanse Republiek zeker iets voor u. Dit idyllische land gelegen in het Caribisch gebied is een populaire vakantiebestemming voor zowel stellen als gezinnen.

Tijdens uw vakantie kunt u hier verblijven in schitterende hotels in de badplaatsen Puerto Plata en Punta Cana. Aan de oostkust van het land vindt u tevens het iets minder bekende Samana, eveneens een badplaats.

Wat heeft de Dominicaanse Republiek te bieden?

Uw droomvakantie wordt gecompleteerd door alle mogelijkheden die dit land u biedt. Zo kunt u golfen op een van de banen aan de kuststrook, of wandelen in het Parque Nacional. Voor de kinderen is het Ocean World Adventure Park erg leuk.

De toegangsprijzen zijn relatief laag, en de mix van zon, zee, strand en natuur is vrijwel ongeëvenaard. Het klimaat is in de Dominicaanse Republiek vrijwel het gehele jaar goed. Toch zijn de zomermaanden het beste voor een bezoek, omdat deze buiten het regenseizoen vallen.

Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek is niet duur!

Door de verre ligging hebben veel mensen de indruk dat een verblijf in de Dominicaanse Republiek enorm duur is. Dat valt echter reuze mee. Door ver van te voren je reis te plannen kan je vaak voor een goedkope prijs al naar de Dominicaanse Republiek.

We namen de proef op de som, en het voordeligste 5 sterren hotel dat wij konden vinden is Iberostar Punta Cana, gelegen in de gelijknamige plaats. Hier betaalt u slechts 851 euro voor een verblijf van 8 dagen met all inclusive verzorging.

Bovendien kunt u in de maand januari profiteren van vroegboekkortingen bij diverse reisaanbieders. Ook voor vakanties in de zomer betaalt u in januari een stuk minder door de hoge kortingen van reisaanbieders. Dus waar wacht u nog op? Vergelijk snel de mogelijke vakanties en wie weet ligt u binnenkort aan het zwembad in een hotel in Punta Cana.

Helaas kan je geen reactie plaatsen