Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Partners

Het internet is groot, elke dag schieten er nieuwe website als paddenstoelen uit de grond. Sommige zijn de moeite waard en anderen, totaal niet. Op deze pagina vind je websites die een toevoeging zijn voor mensen die op vakantie gaan, dromen over vakanties of gewoonweg informatie over bepaalde continenten, landen, streken of steden willen.

Toffe website gezien? Niet voor jezelf houden, laat het ons weten!

Samen zie je meer dan alleen, oftewel: heb jij een mooie vakantie website gezien, die te goed is om voor jezelf te houden? Laat het ons dan weten via het contactformulier, hartstikke bedankt alvast!

De meeste mensen die op vakantie gaan, willen maar al te graag bruin worden. De mensen achter snelbruinworden.net hebben precies in kaart gebracht hoe je het snelst bruin kunt worden. Daarnaast willen ze graag mensen bewust maken van het stijgend aantal huidkanker patiënten, wat bijna volledige is te verwijten aan onverantwoord zonnebaden. Een alternatief daarvoor is spray tanning.

Nederlanders en op vakantie gaan met de caravan, is als vissen en water. Het één kan niet zonder het ander. Veel Nederlanders zoeken daarvoor een camping in het zuiden van Europa. Niet nodig. De beste campings van Europa vind je in buurland Duitsland. Daarnaast heeft Duitsland een mooie natuur, lekker eten, goede temperaturen, is in de buurt en erg goed geprijst. Boek jouw Camping Duitsland ver van tevoren zodat je kunt genieten van mooie kortingen.

Vraag aan een willekeurige Nederlander wat zijn droom is. Grote kans dat het antwoord luidt: “Wonen in een warmland zoals Spanje.” Het is ook geen wonder dat vele Nederlandse gepensioneerden zijn geëmigreerd naar de Spaanse Costa. Maar waarom zou je wachten totdat je gepensioneerd bent? Huur de mooiste vakantiehuizen Spanje en geniet direct van al het moois wat Spanje je te bieden heeft.

Als je een vliegvakantie hebt geboekt, maak je gebruik van een vliegveld. Aangezien deze vliegvelden vaak niet in de buurt zijn en parkeren hartstikke duur kan zijn. Is het handig om te zoeken naar alternatieven.vliegenenparkeren.nl kan je daar bij helpen.

Niet helemaal zeker waar je naar toe wilt? Maar wel dat je in ieder geval niet teveel kwijt wilt zijn? Op onze website vind je de goedkoopste lastminutess, maar wil je specifiek goedkope hotels vinden? Neem dan eens een kijkje op goedkoophotel.nl voor een handig overzicht per gebied of stad, zowel in Nederland als Europa.

Voordat je gaat boeken is het goed om te weten wanneer de schoolvakanties in Nederland zijn. Buiten het schoolseizoen kunnen de goedkoopste lastminutes nog lager zijn en dat scheelt al snel al -30 tot -50 procent ten op zichte van het hoogseizoen. In de herfts-, voorjaars- en zomervakanties kent Nederland een officiele vakantiespreiding en verschilt ieder jaar van periode. De mei- en kerstvakantie is in heel Nederland op hetzelfde moment.

Een stad in Nederland waar zelfs de Romeinen geen genoeg van kregen is Leeuwaarden. Zo’n oude stad met haar pracht en praal kan je alleen echt ontdekken met een citytour. Een tour door Leeuwarden is geheel gratis, makkelijk te gebruiken via de app en zorgt ervoor dat je helemaal niets mist van Leeuwaarden.

Wanneer je een leuke vakantie wilt boeken wil je niet te veel betalen. Iedere aanbieder zegt dat ze de laagste prijs hebben, maar is dat ook zo? Via Bookr kan je gemakkelijk en snel prijzen vergelijken van alle reisaanbieders in België. Dat betekent dat je nooit meer te veel zult betalen.

Hoevaak kijk je wel niet naar boven en zie je een vliegtuig in de lucht vliegen. Waar zou die vliegtuig naartoe gaan en waar komt die vandaan? Vaak blijft het bij gissen, maar dat hoeft niet meer. Vliegtuigen volgen is zeer gemakkelijk met de online vliegtuigradar van vluchtvolgen24.nl.