Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Rondreizen kost tegenwoordig geen drol meer

Rondreizen wordt steeds goedkoper

Goedkope rondreizen kom je steeds vaker tegen in de toerisme. Dat komt omdat mensen graag een wereldreis willen maken maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Doordat touroperators intussen heel veel ervaring hebben met het organiseren van reizen naar bepaalde bestemmingen, kunnen zij vaak schitterende reizen naar de mooiste plekjes tegen spotprijzen aanbieden. Zo heb je tegenwoordig cruises en reizen naar de meest exotische bestemmingen tegen uiterst voordelige prijzen.

Voor wie?

De deelnemers aan georganiseerde budget rondreizen zijn meestal single of met een partner, een vriend of een vriendin en zijn van karakter heel sociaal, open van geest en avontuurlijk aangelegd. Dit type reizen is dus ook uiterst geschikt om vrienden voor het leven te maken. Onderweg zijn er af en toe leuke feestjes. Met deze manier van reizen krijg je ook snel echt contact met de lokale bevolking.

Wat kost het?

Sommige rondreizen hebben een halfpension, volpension of all-inclusieve formule. Extra uitgaven zijn hierdoor beperkt tot een minimum. Zo kan je met een laag budget toch bestemmingen aandoen die normaal veel geld kosten. Uiteraard liggen de prijzen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika zodanig laag dat je je met een paar Euro’s in je zakken rijk voelt.

Wat?

Verder zijn goedkope rondreizen cultureel uiterst interessant. Je bezoekt gecondenseerd, maar zonder stress de belangrijkste bezienswaardigheden en musea van een land. Je komt langs prachtige plaatsen en bekende historische monumenten. De hotels zijn degelijke budgethotels met alle moderne voorzieningen en comfort. Voor wie graag een goedkope rondreis op een cruiseschip wil maken, zijn de voorzieningen af en toe uiterst luxueus.

Maar of je nou een cruise wil maken op de Nijl, een ontdekkingsreis in Marokko, een wandeltocht door Nepal of een busreis door Canada, bij een goedkope rondreis kom je met laaiend enthousiasme en vol nieuwe energie terug thuis. Wedden dat je gelijk de catalogus van de touroperator induikt voor een nieuw avontuur?

Helaas kan je geen reactie plaatsen