Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

In een groep met singles reizen

Single reizen

Omdat minder mensen in het Westen nog trouwen en omdat relaties steeds korter worden, zijn singlereizen tegenwoordig heel erg in trek. Het is de gedroomde reisformule voor de twintiger en de dertiger die weinig tijd hebben om sociale contacten te leggen, maar ook oudere alleenstaanden gaan meer en meer alleen op reis. Zo kan men samen lekker eten, sporten, avontuurlijke uitstapjes maken, zonnen, feesten en zich laten verwennen.

Samen alleen zijn, alleen samen zijn

Iedereen weet ook dat de meeste relaties stuk lopen tijdens een vakantie omdat men dan constant op elkaars lip zit. Bij singlereizen hoeft dat niet. Je kan alleen zijn wanneer je alleen wil zijn en je kan andere mensen treffen, wanneer jijzelf daar zin in hebt. Omdat je de andere singles niet kent, is mekaar ontdekken leuk en spannend.

Van tevoren betaald

De meeste formules voor singlereizen zijn all inclusieve reizen waarbij je van tevoren weet hoeveel geld je kan en wil uitgeven. Deze formule maakt het ook gemakkelijker om andere singles te leren kennen. Singles met slechte eetgewoontes leven tijdens de vakantie weer op en genieten samen van heerlijke buffetmaaltijden. Door de all inclusieve formule, kan je zoveel eten als je zelf wil.

Avontuur

Op een singlereis is avontuur verzekerd. De meeste hotels organiseren hun eigen extreme sport event, waarbij je kan duiken, paragliden, jetskiën of skydiven. Daarnaast kan je ook samen tennis of squash spelen, paardrijden, golfen of mini-golfen en uiteraard is het zwembad en de fitnessruimte een geliefde pleisterplaats om andere singles te leren kennen.

Wellness

Ook wellness is een populaire formule voor een singlereis. Samen zonnen, genieten van massage, modderbaden en thermale baden, sauna en oosterse therapie of bewegingsleer zijn ideale activiteiten voor de vermoeide professional om de batterijen weer op te laden.

En wie weet tref je op een singlereis wel de ware…

Helaas kan je geen reactie plaatsen