Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Titanic Deluxe Belek in Turkije

Titanic Deluxe Belek de droombestemming aan de Turkse kust

Turkije is de droombestemming voor elke zon-, zee- en strandtoerist. Het grootste gedeelte van de toeristische sector van het land is afgestemd op de drang naar zon, zee en strand. Zodoende staan de kustplaatsen volgebouwd met hotels, appartementen en resorts. Ieder jaar opnieuw openen vele tientallen nieuwe hotels hun deuren. Het motto hierbij lijkt gek, gekker en gekst. Het hotel dat er dit jaar het meest bovenuit springt is het luxueuze Titanic Deluxe Belek. Met honderd miljoen euro aan bouwkosten, 200.000 m2 aan faciliteiten en ultra all inclusive verzorging is een droomvakantie een garantie!

Titanic Deluxe Belek

In de natuurrijke omgeving van Belek is op 15 april 2013 het splinternieuwe Titanic Deluxe Belek geopend. Voor de deur van het hotel ligt een gigantisch zwembad, een waterpark en de rivier de Bezgot. Watersport vindt u op een steenworp afstand en op het megacomplex zijn diverse sportfaciliteiten. Culinair gezien zult u hier met zes restaurants smelten. Drankjes zijn verkrijgbaar in een van de 14 (!) bars beschikbaar. Alsof het allemaal nog niet genoeg is biedt het hotel ook nog een wellnesscentrum van 13.000 vierkante meter. Dat zijn ruim 2,5 voetbalvelden!

Luxueus en gloednieuw

Naast het Titanic Deluxe openen er in Turkije in 2013 nog vele andere resorts. Een van de meest luxe nieuwe openingen is het prachtige Vogue Bodrum. Een gedeelte van het resort bestaat uit hotelkamers, maar het merendeel uit luxe villa’s en suites. U kunt kiezen voor een relatief bescheiden familie- en standaardvilla’s met gedeelde zwembaden en in sommige gevallen een jacuzzi. Als u écht uit wilt pakken dan neemt u een King Deluxe Villa. Dit zijn villa’s van 400 m2 met vier verschillende slaap- en badkamers, jacuzzi, wellnessruimte, eigen zwembad en volledige keuken.

Een van de andere nieuwe toppers is het Vertia Luxury Resort in Kemer. Het 5 sterren hotel ligt in de vrije natuur en direct aan de Middellandse zee. Op het complex kunt u gebruik maken van 10 restaurants, 11 bars, waterpark met talloze zwembaden, sportfaciliteiten en nog veel en veel meer.

Kortom: Turkije blijft zich ontwikkelen als toeristische bestemming. Het mooie aan het land is de combinatie van zon, zee, strand en luxe verzorging tegen een schappelijke prijs. Voor een bedrag van enkele honderden euro’s kunt u zich tijdens zo’n droomvakantie een week lang de koning te rijk voelen.

Helaas kan je geen reactie plaatsen