Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Zonvakantie in Portugal

Zonvakantie Portugal

Houdt u van zon, zee en strand? Dan kiest u natuurlijk voor een zonvakantie. U heeft dan ruim de keus uit veel uiteenlopende bestemmingen. Zowel binnen Europa als daarbuiten. Één van de mogelijkheden is een zonvakantie Portugal.

Op vakantie naar Portugal

Portugal heeft de vakantiegangers veel te bieden. Zeker door het heerlijke mediterrane klimaat is het een vakantieland bij uitstek. Langgerekte zandstranden, gezellige boulevards, er valt genoeg te beleven. Maar ook het binnenland van Portugal is meer dan de moeite waard. Ongerepte natuur, kleine dorpjes, het authentieke Portugal. U zult het allemaal tegenkomen. Natuurlijk mag de Portugese keuken in dit geheel niet ontbreken.

Zonvakantie naar Portugal

Als eenmaal uw keus op Portugal is gevallen kunt u een geschikte verblijfplaats gaan zoeken. Een hotel, appartement of een eenvoudige bed & breakfast, het is allemaal mogelijk. Kiest u ervoor om in een van de bekende badplaatsen te verblijven dan heeft u zeker veel keus. In de kleinere plaatsen zal het aanbod minder zijn. Campings zijn ook in Portugal aanwezig. U kunt met de auto naar Portugal reizen maar kiest u voor gemak en comfort dan kunt u met het vliegtuig reizen.

Bekende badplaatsen of een onbekend klein dorpje?

Iedereen kent de grote Portugese badplaatsen wel. Steden als Albufeira en Carvoeiro zijn erg bekend. Deze badplaatsen liggen in het Zuidelijke deel van Portugal, de Algarve. Moderne vakantieplaatsen met een keur aan faciliteiten gelegen aan het mooie strand. In het hoogseizoen kan het hier echter wel ontzettend druk zijn. Wilt u toch genieten van een zonvakantie in Portugal maar houdt u niet van deze drukte dan kunt u ervoor kiezen om in een wat minder bekende plaats te verblijven. U zult zien dat het daar rustiger is.
Bijkomend voordeel is ook nog dat de prijzen die de horeca daar hanteert aangenamer zijn dan in de grote steden!

Helaas kan je geen reactie plaatsen