Laden

Waar wil jij naartoe gaan?

Jouw reis leid je naar prachtige nieuwe ontdekkingen die je onvergetelijke herinneringen geven

Naar Frankrijk met de auto

Autovakantie in het prachtige Frankrijk

Elk jaar pakken vele Nederlanders hun koffers en vertrekken naar het prachtige Frankrijk. Sommige toeristen gaan er heen voor het lekkere weer, anderen voor het mooie landschap, de oude steden of juist het bruisende Parijs.

In elk seizoen is er wel iets te doen in Frankrijk; dit komt door de vele verschillende regio’s. Zo kunt u gaan skiën in de Alpen, Pyreneëen of het Massif Central in de winter, en een paar maanden later kunt u op het strand liggen in het zuiden bij Nice, of bij Lacanau in het zuidwesten. Ook kunt u fietsen, surfen en wandelen; afhankelijk van het gebied waar u bent.

Dus waarom zou u niet een autovakantie in Frankrijk ondernemen?

De voordelen van een autovakantie in Frankrijk

U kunt reizen met uw gezin in uw eigen auto, zonder onbekenden om u heen zoals in het vliegtuig of in de bus, op deze manier heeft u dus meer intimiteit. Ook kunt u zelf het reis ritme bepalen; willen de kinderen wat vaker naar buiten om de benen te strekken en te spelen? Dit kan als u met uw eigen auto bent, in een vliegtuig of een bus is dit niet mogelijk.

“Waar gaan we vandaag heen?”

Wat is het toch fijn dat u de auto kunt pakken en elke dag een ander stukje Frankrijk kunt ontdekken niet? Door met de auto te reizen kunt u zich makkelijk verplaatsen met het hele gezin. Na een dagje rustig aan doen op het strand kunt u terug rijden naar uw verblijfplaats, en de volgende dag neemt u de auto naar een middeleeuws stadje om prachtige foto’s te maken en veel te leren over de geschiedenis van Frankrijk. U bent zo vrij als een vogeltje in dit grote prachtige land!

Dit zijn de redenen waarom wij u een autovakantie naar Frankrijk aanbevelen.

Helaas kan je geen reactie plaatsen